Pitkäaikainen myyjämme Eero Terho siirtyy uusiin tehtäviin konsernin sisällä 

Elekmerkin useista avainasiakkuuksista vastaava myyjä Eero Terho siirtyy Elekmerkin omistavan Teiskonen-konsernin sisällä uusiin tehtäviin. Eero on ollut Elekmerkin ehdotonta vakiokalustoa, sillä hän on työskennellyt talossa jo 25 vuoden ajan.  

 Onneksi osaava ja pidetty mies ei kuitenkaan karkaa kauas, sillä hän siirtyy sisaryrityksemme HT Laser Oy:n palvelukseen myyntityöhön.  

”Kun reilun parinkymmenen vuoden ajan on tehnyt hommia ohutlevyjen parissa, on mielenkiintoista siirtyä vaihteeksi hieman paksumpien leikkeiden maailmaan”, Eero kommentoi ja uskoo, että Elekmerkillä kartutettu vankka ohutlevytuntemus pääsee jatkossa entistä laajempaan käyttöön koko konsernin hyödyksi. 

 ”Haluan kiittää jokaista asiakasta, yhteistyökumppania ja työkaveria kuluneista vuosista. Onpahan ollut antoisa matka!” Eero summaa tunnelmiaan muutoksen hetkellä. 

Kiitämme Eeroa vuosikymmenien sitoutuneesta panoksesta Elekmerkin hyväksi ja toivotamme kaikkea hyvää jatkoon sinne Keurusselän toiselle puolelle HT Laser Keuruun yksikköön! 

Eeron kanssa asioineet asiakkaat saavat jatkossakin asiantuntevaa palvelua Elekmerkin muiden myyntihenkilöiden toimesta, joiden yhteystiedot löydät alla olevasta linkistä.