Elekmerk Oy

Se Nerokas mekaniikkatehdas

Puhtaasti kotimaista sopimusvalmistusta Keski-Suomesta

Elekmerk Oy sijaitsee kauniissa Keski-Suomen kaupungissa, Keuruulla. Tarjoamme kattavasti palveluja ohutlevymekaniikkaan, koneistukseen, pintakäsittelyyn ja kokoonpanoon. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 6,7 M€ ja ohutlevymekaniikan ammattilaisia meiltä löytyi noin viitisenkymmentä. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät.

Elekmerk on perustettu vuonna 1993. Vuonna 2001 yrityskaupan myötä Elekmerk tuli osaksi suomalaista perheyhtiötä. Elekmerkin omistaa kokonaisuudessaan Teiskonen Oy, joka on 100% perheomisteinen hallinnointiyhtiö. Yhtiön kotipaikka on Keuruu.

Teiskonen Oy:n omistuksessa toimii neljä teknologiateollisuusyritystä: ohutlevyteollisuuden sopimusvalmistaja Elekmerk Oy, metalliteollisuuden järjestelmä- ja komponenttitoimittaja HT Laser Oy, HT Laser Oy:n Puolan maayhtiö, sekä veneiden propulsiolaitteita ja niiden ohjausjärjestelmiä kehittävä ja valmistava Alamarin-Jet Oy.

Elekmerkin filosofia on tutkia uteliaasti ja ajatella rohkeasti askeleen pidemmälle. Nerokkuus piilee yllätyksellisyydessä ja ennakkoluulottomassa ajattelussamme, joka taipuu arjen tuotteiksi ja ratkaisuiksi. 
 
Sukellamme syvälle asiakkaidemme tarpeisiin, jotta voimme löytää ja ymmärtää olennaisen sekä luoda kumppanina asiakkaillemme merkittävää uutta. Nerokkuus on intohimoa toteuttaa asioita ahkerasti ja ketteryydellä, se ylittää odotukset ja muuttaa mahdottoman mahdolliseksi.

Teiskonen Oy

luotettava kumppani

Elekmerk Oy

Hiilitie 1-2
42700 Keuruu

e-mail: sales (at) elekmerk.fi
etunimi.sukunimi(at)elekmerk.fi