Tarina

Elekmerkin tarina

Nerokkaan mekaniikkatehtaan synty

Elekmerk Oy:n historia juontaa juurensa vuoteen 1993, jolloin Timo ja Irmeli Vaissi palasivat Keuruulle pääkaupunkiseudulla vietettyjen vuosien jälkeen. Mukanaan he toivat asiakaskontaktinsa sekä kokemuksen yrittämisestä. Tälle perustalle syntyi Elekmerk Oy. 

Yrityksen toimiala oli alihankintatöiden tekeminen elektroniikka- ja telakkateollisuudelle. Ensimmäisiä tuotteita olivat alumiiniprofiilit ja etulevyt, kilvet sekä risteilijöiden opasteet. Yrittäminen oli aluksi pienimuotoista, mutta toiminta ja henkilöstön määrä kasvoivat hiljalleen. Työtä tehtiin tiimeissä ja yhteishenki oli alusta asti vahva. Haluttiin menestyä ja onnistua yhdessä asiakkaiden kanssa. (Iso painotus kaikessa toiminnassa oli erityisesti hyvässä asiakaspalvelussa.) 

Elekmerk osaksi suurempaa metalliteollisuuden kokonaisuutta

Vuonna 2001 Elekmerk liittyi osaksi suurempaa metalliteollisuuden kokonaisuutta, kun siitä tuli yrityskaupan myötä osa keuruulaista Teiskonen-konsernia. Teiskonen Oy on kokonaan perheomisteinen yhtiö, johon kuuluvat Elekmerkin lisäksi metalliteollisuuden osa- ja komponenttitoimittaja HT Laser Oy sekä veneiden propulsiolaitteita vientiin valmistava Alamarin-Jet Oy.

2020-luvulla Elekmerkin tarina jatkuu vahvana. Henkilömäärä on kasvanut melkein viiteenkymmeneen, koneet ja tuotantotilat ovat uudistuneet. Myös valmistettavat tuotteet ovat kehittyneet ja muuttuneet. Kilpien ympärille on rakentunut kokonainen mekaniikkatehdas.

Vaikka toiminta on laajentunut ja kehittynyt ja ihmisiä on vaihtunut, sama erinomainen tiimi ja menestyminen yhdessä kuuluu edelleen Elekmerkin arvoihin. Alati muuttuvassa maailmassa Elekmerk haluaa olla myös huomisen haastaja. Muutos luo uutta ja takaa paalupaikan jatkossakin.

luotettava kumppani

Elekmerk Oy

Hiilitie 1-2
42700 Keuruu

e-mail: sales (at) elekmerk.fi
etunimi.sukunimi(at)elekmerk.fi