varastointi ja logistiikka

Tuotteiden valmistus, varastointi ja toimitus sopimuksen mukaan

Keskiössä saatavuus 

Elekmerkillä on kykyä toimia asiakkaan antamien ennusteiden mukaan. Ennusteiden pohjalta voimme varmistaa materiaalien ja komponenttien saatavuuden hyvissä ajoin, jolloin toimitusajat eivät veny.

Perinteisiä varastointipalveluitamme ovat kaupinta- ja puskurivarastot Elekmerkin tiloissa. Palveluamme hyödyntämällä asiakas voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ja Elekmerk hoitaa varastoinnin omissa tiloissaan.

Sopimusvalmistus- ja kokoonpanoasiakkaillemme hankimme ja varastoimme myös tarvittavat komponentit ja pakkaukset.

Logistisiin ratkaisuihimme kuuluvat toimitukset loppuasiakkaalle. Luonnollisesti tuotteet pakataan kuljetusta kestäviin ja kierrätettäviin pakkauksiin. Lisäarvopalveluna tuotteet on mahdollista pakata omiin kuluttaja- ja asiakaspakkauksiinsa jo Elekmerkillä. Käytössämme on myös oma kuljetuskalusto, joka varmistaa tuotteiden kuljetuksen vastaanottajalle kotimassa oikeaan aikaan, luotettavasti ja tehokkaasti.

Varastointi- ja logistiikkapalveluistamme voimme yhdessä suunnitella ja räätälöidä asiakkaamme tarpeisiin sopivan kokonaisratkaisun. Meille on tärkeää, että valittu ratkaisu vastaa asiakkaan odottamaa laatua ja palvelutaso pysyy korkealla. Näillä monipuolisilla lisäarvopalveluillamme asiakasyrityksemme voi tehostaa omaa toimitusketjuaan ja hallittavuutta.

Ladattavat materiaalit

Yritysesittely

Kuvallinen koneluettelo

Työkaluluettelo

Nerokasta eikö totta?

Ota yhteyttä

Jukka Kotamäki
Myynti / Yksikönpäällikkö
+358 40 501 7799
jukka.kotamaki(at)elekmerk.fi