Pinnoitukset ja seripaino

Metallia käsiteltynä ja maalattuna

HUOLELLISESTI VIIMEISTELTYÄ PINTAA

Toisen hallimme tiloista löytyvät pintakäsittelypalvelut: Pinnoitukset, seripaino ja lasermerkkaus. Toteutamme sutjakkaasti alumiiniosien passivoinnin (Iridite NCP), pulverimaalaukset, seripainotyöt ja lasermerkkaukset. Tyypillisiä merkittäviä tuotteita ovat laitteisiin kiinnitettävät kilvet, etupaneelit ja kotelot.

Iridite NCP
Iridite NCP tarkoittaa kansankielellä alumiinin passivointia. Tämä kemiallinen pinnoitusprosessi on RoHS-direktiivin mukainen ja ehkäisee osan korroosiota sekä parantaa sähkön johtavuutta. Passivointikäsittely toimii myös hyvänä tartuntapintana maalattaville tuotteille. Iridite NCP-käsittely ei sisällä haitallisia yhdisteitä kuten kromia.

Pulverimaalaus
Pulveri- eli jauhemaalaus on pintakäsittely, joka sopii metallituotteille. Prosessina se on nopea, edullinen ja ympäristöystävällinen, koska siinä ei muodostu haitallisia VOC-päästöjä. Valmis maalipinta on hyvin kulutusta ja iskuja kestävä.

Maalattavan aihion max. mitat:

  • leveys 30 cm
  • korkeus 80 cm
  • pituus 120 cm

Seripaino
Silkkipaino eli seripaino on painomenetelmä, jossa painatukselta vaaditaan pitkää kestoa vaativissa olosuhteissa sekä tarkkuutta. Erityisesti suurissa painomäärissä silkkipaino on yleensä edullisin ja järkevin painomenetelmä.

Silkkipaino max. työala:

  • leveys 800 mm
  • pituus 650 mm
  • korkeus 165 mm

 

TUOTANTO

Nerokas mekaniikkatehdas

Hyödynnämme koneiden- ja laitteiden uusimmat ominaisuudet palvelemaan asiakkaidemme tarpeita ja käytössänne on koko henkilökuntamme pitkä kokemus erilaisten koneistettujen ja ohutlevytuotteiden valmistuksesta

OHUTLEVYTYÖT

KONEISTUSTYÖT

Pinnoitukset ja seripaino

Lasermerkkaus

Kokoonpano ja testaus

luotettava kumppani

Olemme huomisen haastaja, joka haluaa menestyä yhdessä asiakkaidensa kanssa jo tänään!

Jukka Kotamäki
Myynti / Yksikönpäällikkö
+358 40 501 7799
jukka.kotamaki(at)elekmerk.fi