OSIEN SOPIMUSVALMISTUS

Etsitkö tekijää, joka pystyy valmistamaan moderneilla valmistusmenetelmillä metalliosia erittäin tarkalla työnjäljellä? Siinä tapauksessa Elekmerkin osien sopimusvalmistus voi olla yrityksellesi nerokas ratkaisu!
MODERNIT VALMISTUSMENETELMÄT

Mittatarkkoja ja monimutkaisia osia – meiltä onnistuu ja kaikki vielä saman katon alta!

Meidän tuotannostamme löytyy monipuolinen valikoima erikoistyövaiheita, kuten laserhitsaus, robotisoitu särmäys ja toksaus, seripaino ja lasermerkkaus. Moderneilla ja samalla tehokkaammilla tuotantomenetelmillä luomme uusia mahdollisuuksia myös tuotesuunnittelulle esimerkiksi korvaamalla hitsauksen laserhitsauksella tai hyödyntämällä ylivoimaisen kestävää ja terävää lasermerkkausta osien yksilöinnissä.

Osien sopimusvalmistus

Ymmärrämme myös kustannustehokkuuden päälle. Toisin sanoen, mitä enemmän työvaiheita osien valmistus sisältää, sitä kilpailukykyisemmäksi voimme neuvotella sinulle hinnan!

Sopimusvalmistus on aina asiakkaalle räätälöity kokonaisratkaisu, joista asiakas voi halutessaan hoitaa itse osan. Meidän palvelumme voi sisältää avaimet käteen -periaatteella kuitenkin kaiken tämänkin:

 

Miksi sopimusvalmistus?

Saat valmiit osat aikataulussa

Teemme tuotteet alusta loppuun saakka sisältäen laitteen suunnittelun, kokoonpanon, testauksen, pakkauksen ja toimituksen asiakkaalle.

Saat aina yhteensopivat osat edullisesti

Valmistamme itse laitteeseen kuuluvat osat. Näin takaamme osien ensiluokkaisen yhteensopivuuden ja sinä vältyt ylimääräisiltä katteilta, kun osia ei tarvitse tilata toiselta valmistajalta.

Voit keskittyä oleelliseen liiketoiminnassasi

Voit keskittyä tuotekehitykseen, kun voit jättää osan tai koko tuotantovastuun meille.

Säästät tilaa

Voit luopua kokonaan tai osittain omista tuotantotiloistasi.

Laitteiden sopimusvalmistus

Tuotteiden sopimusvalmistus

Kalottikennolevy

Teollisuuden säilytyskaapit ja kalottilevysovellukset

VARASTOINTI JA LOGISTIIKKA

TUOTANTO

Nerokas mekaniikkatehdas

Hyödynnämme koneiden- ja laitteiden uusimmat ominaisuudet palvelemaan asiakkaidemme tarpeita ja käytössänne on koko henkilökuntamme pitkä kokemus erilaisten koneistettujen ja ohutlevytuotteiden valmistuksesta

OHUTLEVYTYÖT

KONEISTUSTYÖT

Pinnoitukset ja seripaino

Lasermerkkaus

Kokoonpano ja testaus

Ladattavat materiaalit

Yritysesittely

Kuvallinen koneluettelo

Työkaluluettelo

Nerokasta eikö totta?

Ota yhteyttä

Ville Vuorela
Myynti
+358 40 410 2492
ville.vuorela(at)elekmerk.fi