varastointi ja logistiikka

Tuotteiden valmistus, varastointi ja toimitus sopimuksen mukaan

Keskiössä saatavuus 

Elekmerkillä on kykyä toimia asiakkaan antamien ennusteiden mukaan. Ennusteiden pohjalta voimme varmistaa materiaalien ja komponenttien saatavuuden hyvissä ajoin, jolloin toimitusajat eivät veny.

Perinteisiä varastointipalveluitamme ovat kaupinta- ja puskurivarastot Elekmerkin tiloissa. Palveluamme hyödyntämällä asiakas voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ja Elekmerk hoitaa varastoinnin omissa tiloissaan.

Sopimusvalmistus- ja kokoonpanoasiakkaillemme hankimme ja varastoimme myös tarvittavat komponentit ja pakkaukset.

Logistisiin ratkaisuihimme kuuluvat toimitukset loppuasiakkaalle. Luonnollisesti tuotteet pakataan kuljetusta kestäviin ja kierrätettäviin pakkauksiin. Lisäarvopalveluna tuotteet on mahdollista pakata omiin kuluttaja- ja asiakaspakkauksiinsa jo Elekmerkillä. Käytössämme on myös oma kuljetuskalusto, joka varmistaa tuotteiden kuljetuksen vastaanottajalle kotimassa oikeaan aikaan, luotettavasti ja tehokkaasti.

Varastointi- ja logistiikkapalveluistamme voimme yhdessä suunnitella ja räätälöidä asiakkaamme tarpeisiin sopivan kokonaisratkaisun. Meille on tärkeää, että valittu ratkaisu vastaa asiakkaan odottamaa laatua ja palvelutaso pysyy korkealla. Näillä monipuolisilla lisäarvopalveluillamme asiakasyrityksemme voi tehostaa omaa toimitusketjuaan ja hallittavuutta.

KUMPPANUUS

Nerokas mekaniikkatehdas

Asiantuntemuksemme ja vahvan jakeluverkostomme avulla kehitämme uusia ratkaisuja tulevaisuuteen ja pyrimme jatkuvasti kehittymään.
Saat halutessasi laitekokonaisuuden yhdeltä toimittajalta. Hoidamme puolestanne materiaalien hankinnan, osien valmistuksen, kokoonpanon ja testauksen. Pakkaamme ja teemme toimituksen haluamallanne tavalla loppuasiakkaalle nopeasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

VALMISTETTAVUUS

SOPIMUSVALMISTUS

VARASTOINTI JA LOGISTIIKKA

luotettava kumppani

Olemme huomisen haastaja, joka haluaa menestyä yhdessä asiakkaidensa kanssa jo tänään!

Haluatko luotettavan kumppanin, jolla on taitoa kuunnella, innovatiivisuutta kehittää, ymmärrystä soveltaa, ketteryyttä toteuttaa ja halua palvella asiakasta?

Pyydä maksuton esittely, niin mietitään yhdessä osillenne parhaat valmistusmenetelmät!