Ohutlevytyöt

Valmistamme omassa tuotannossamme pitkälle jalostettuja ohutlevykomponentteja.

Laser- ja lävistävää tekniikkaa hyödyntävien metallintyöstökoneiden lisäksi käytössämme on myös näiden yhdistelmä: kombikone. Sen avulla molempien työstötekniikoiden parhaat ominaisuudet saadaan yhdistettyä samaan työvaiheeseen. Kombikoneemme on varustettu muovaus- ja kierteytysyksiköillä.

Lissmac-hiontalinjalla poistamme osista terävyydet sekä kappaleen sisä- ja ulkoreunoista että sisärei’istä. Valmistamissamme osissa ei ole teräviä reunoja tai kulmia, jotka voivat aiheuttaa harmia loppuasiakkaalla.

Kokeneet ammattilaisemme valmistavat tehokkailla särmäyspuristimilla myös erittäin monimutkaiset ja tarkkuutta vaativat osat.

Erilaiset insertit tuovat osien tai komponenttien kiinnityksiin useita vaihtoehtoja. Autamme mielellämme parhaiden kiinnitysmenetelmien valinnassa.

Hitsaamme mustia ja ruostumattomia teräksiä ja alumiinia. Käytössämme on kaikki yleiset hitsausmenetelmät. Kaikki työntekijämme ovat suorittaneet tarvittavat hitsausluokat.

Osien kiinnittämisessä toisiinsa voidaan käyttää myös Tog-L-Loc puristeliitosta. Autamme mieluusti tekniikan käyttöönotossa.