Teknologia 23 on Pohjoismaiden johtava teollisuustapahtuma, joka esittelee uusimmat älykkään ja kestävän teollisuuden teknologiat Helsingin Messukeskuksessa 7.-9.11.2023.

Tapahtuma kantaa teemaa Transforming the Industrial Landscape ja avainaiheina on puhdas siirtymä, toimitusverkostot, vetytalous ja tekoäly. Messut keräävät 400 mielenkiintoista näytteilleasettajaa ja yli 160 inspiroivaa puheenvuoroa kolmeksi päiväksi messukeskukseen. Ohjelmassa on mm. Teknologia Partyt, Tulevaisuuden työnantaja -opiskelijapäivä sekä Startup -kilailu ja -alue

Tule tapaamaan meitä osastolle 6m30 ja tutustumaan kestävään ohutlevymekaniikan ja koneistuksen maailmaan sekä keskustelemaan, kuinka voimme auttaa sinua osien, tuotteiden ja laitteiden sopimusvalmistuksessa. Yli 30 vuoden kokemus takaa, että olemme vahva ja luotettava kumppani!

Elekmerk tarjoaa nykyaikaiset ja monipuoliset tuotantomenetelmät ja olemme valmiina vastaamaan asiakkaidemme mekaniikkatarpeisiin aina tuotesuunnittelusta valmiiden tuotteiden testaukseen ja pakkaamiseen saakka.

Menestytään yhdessä jo tänään!