Edelläkävijän roolissa on tärkeää jakaa opitut asiat tekijöiden kesken. Kun perusta on kunnossa, ovat nerokkaat ratkaisut mahdollisia.

Vuosi on lähtenyt reippaasti käyntiin ja kalenteriin on piirretty lukuisia koulutuksia koko talon mitalta.

Oppia ammennetaan tuotannollisista asioista ja myös hyvinvointiin, sekä turvallisuuteen liittyvistä seikoista. Uusien työntekijöiden aloittaessa koulutukset ohjaavat elekmerkiläiseen tekemisen kulttuuriin.

Ensiapu- ja alkusammutuskoulutukset ovat kansalaistaitoja, joita ei toivottavasti joudu koskaan käyttämään. Silloin kun joutuu, niiden osaaminen on tärkeää.

Näiden tarjoaminen työn lomassa on arvokas ja arvostettu henkilöstöetu. Ne luovat turvaa työpaikalle, kotiin ja ympäristöön. Ne ovat arvokkaita paitsi henkilöstölle, myös niille kaikista tärkeimmille, eli läheisille.

Tuotannon oppimista on pidetty yllä ja kohdennettu tarpeiden mukaan. Tarpeet ovat nousseet esiin kyselyissä ja mittareissa.

Täsmäkoulutuksia järjestetään työpisteittäin, pienryhmissä tai jopa henkilökohtaisesti.

Koulutuksissa nostetaan esille hyvät tavat ja menetelmät. Myös uusia, kehittyneitä tapoja tulee esiin. Kaikki tämä kehittää turvallisuutta ja sujuvaa työtä, ihan jokaisen kohdalla.

Isommissa ryhmissä on käyty 5S-koulutuksia ja samalla mietitty omaa työpistettä työn sujuvuuden kannalta.

Koulutuksia on luvassa kevään mittaan mm. Laatuun, ohjelmointiin ja moniin muihin aiheisiin liittyen. Aiheesta riippuen kouluttajia tulee toimittajilta, kouluilta ja konsernista.

Jatkuva oppiminen takaa nerokkaat ratkaisut.