+358 50 520 2727 sales@elekmerk.fi

FinnSonic Oy on teollisen puhtauden ja särötarkastuksen asiantuntija. Yritys tarjoaa asiakkailleen älykkäitä, turvallisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja vaativiin osienpesu- ja särötarkastustarpeisiin. FinnSonic on palvellut asiakkaitaan jo 40 vuotta, ja sinä aikana asiakaskuntaan on liittynyt lukuisia kansainvälisesti tunnettuja, menestyviä, alansa huippuyrityksiä. Kestävät tuotteet ja järjestelmät ovat käytössä yli 30 maassa.

Teemme jatkuvasti töitä pystyäksemme tarjoamaan asiakkaillemme yhä kustannustehokkaampia, käyttäjäystävällisempiä ja turvallisempia laitteita tämän päivän ja huomisen tarpeisiin.

Vesa Nurminen, hallituksen puheenjohtaja

 

Mistä yhteistyö Elekmerkin kanssa lähti liikkeelle?

  • Vuonna 2008 Finnsonic Oy:n osavalmistus ulkoistettiin liiketoimintakaupalla. Halusimme löytää kumppanin, joka kykenisi ottamaan suuremman vastuun valmistuksesta aina kokoonpanoon ja testaukseen saakka, kertoo Timo Laatunen, vastuinaan FinnSonic Oy:n suunnittelu, hankinta ja tuotanto.
  • Elekmerk tuli mukaan neuvotteluihin samana vuonna ja lähdimme liikkeelle pienin askelin. Melko nopeasti päästiin aloittamaan M ja MI-sarjan pesukoneiden kokoonpano.

Millainen rooli Elekmerkillä on FinnSonicin tuotteissa?

  • Tiedon moitteeton kulku on kaiken perusta ja prosessi alkaa aina meidän järjestelmästämme, josta he noutavat tuotteen ajantasaisen laitekuvan.
  • Elekmerkin tiimi valmistaa ohutlevyosat, hoitaa asennuksen, kokoonpanon ja yksittäisten laitteiden dokumentoidun testauksen. He myös hankkivat sovitut komponentit. FinnSonicilla on oma varasto Elekmerkin tiloissa ultraäänikomponenteille ja muille kriittisille osille. Tuotannon ja testauksen jälkeen tiimi viimeistelee brändin mukaisen ulkoasun, pakkaa ja toimittaa huippulaatuisen FinnSonic-tuotteen, tarvittaessa suoraan loppuasiakkaalle.
  • Elekmerk on meille hyvin tärkeä kumppani. Heidän kädenjälkensä näkyy FinnSonicin MI-, Versa- ja Corus-sarjan vakiotuotteissa ympäri maailman, Laatunen painottaa.

Miten yhteistyö Elekmerkin kanssa on toiminut?

  • Matkan varrella on tietenkin ollut ylä- ja alamäkiä, mutta nyt ollaan erittäin hyvällä tekemisen tasolla. Ammattilaiset tunnistaa siitä, että he ottavat koppia myös ongelmista ja kehittämisen kohteista.

Mitä arvostat kumppanuudessa

  • Tärkeintä on luotettavuus kaikilla osa-alueilla, sekä toimitusvarmuus ja kustannustehokkuus. Kun suunnittelemme tai päivitämme tuotteita, käymme heidän kanssaan läpi valmistustekniset asiat, jotta tuotteemme pysyvä kilpailukykyisinä ja pystymme hyödyntämään nykyaikaisia valmistusmenetelmiä parhaalla mahdollisella tavalla.
  • Arvostamme suuresti sitä, että Elekmerkillä halutaan aina löytää ratkaisu. Asenne tekemiseen on todella hyvä ja halu jatkuvaan kehitykseen.

Kuinka tiivistäisit Elekmerkin palvelun?

  • Huolellisuus on ensiarvoisen tärkeää, kun mekaniikkaa, sähköä ja ohjausjärjestelmiä yhdistetään huippulaatuiseksi, toimivaksi laitteeksi. Sovituissa aikatauluissa ja korkealla laatutasolla on pysytty.
  • Kokemustemme mukaan heillä on intohimo palvella asiakasta vaativissakin kokonaisuuksissa.

Lämpimästi voin suositella Elekmerkiä!”, kiteyttää Timo Laatunen FinnSonicilta.


Timo Laatunen