+358 50 520 2727 sales@elekmerk.fi

Elekmerk on nerokas mekaniikkatehdas, joka tarjoaa kattavat ohutlevymekaniikan, koneistuksen, pintakäsittelyjen ja kokoonpanon palvelut. Asiakkaamme ovat kaiken kokoisia alojensa ammattilaisia useilta eri toimialoilta.

Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 5,6 miljoonaa euroa. Keuruulla sijaitsevissa tuotantotiloissamme työskentelee noin 50 mekaniikkaosaajaa. Olemme osa Teiskonen-konsernia. Toiminnoillemme on myönnetty ISO:9001 ja ISO:14001 -laatu- ja ympäristösertifikaatit.

HAEMME JA KOULUTAMME ELEKMERKIN TOIMIPISTEESEEN KEURUULLE USEITA HENKILÖITÄ TUOTANNON TEHTÄVIIN MM. HITSAAJAKSI TAI LEIKKAAJAKSI

Palkkaus: sopimuksen mukaan,
Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen

Voit olla kokenut metallialan konkari tai alanvaihtaja. Tärkein työntekijältämme vaadittava ominaisuus on positiivinen asenne. Arvostamme monipuolista osaamista ja kannustamme omien kykyjen kasvattamiseen sekä uusien työtehtävien omaksumiseen. Tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautua ammattilaiseksi oppisopimuksella.

Arvostamme erityisesti:

  • kädentaitoja
  • teknistä silmää
  • positiivista asennetta

Tarjoamme henkilökunnallemme turvallisen ja siistin työympäristön nykyaikaisten työvälineiden parissa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Kuulemme Sinusta mielellämme lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Iiro Kaartinen
050 462 4127
iiro.kaartinen@elekmerk.fi
www.elekmerk.fi