Pinnoitukset, seripaino ja lasermerkkaus

Metallia merkattuna ja maalattuna

HUOLELLISESTI VIIMEISTELTYÄ PINTAA

Toisen hallimme tiloista löytyvät pintakäsittelypalvelut: Pinnoitukset, seripaino ja lasermerkkaus. Toteutamme sutjakkaasti alumiiniosien passivoinnin (Iridite NCP), pulverimaalaukset, seripainotyöt ja lasermerkkaukset. Tyypillisiä merkittäviä tuotteita ovat laitteisiin kiinnitettävät kilvet, etupaneelit ja kotelot.

Iridite NCP
Iridite NCP tarkoittaa kansankielellä alumiinin passivointia. Tämä kemiallinen pinnoitusprosessi on RoHS-direktiivin mukainen ja ehkäisee osan korroosiota sekä parantaa sähkön johtavuutta. Passivointikäsittely toimii myös hyvänä tartuntapintana maalattaville tuotteille. Iridite NCP-käsittely ei sisällä haitallisia yhdisteitä kuten kromia.

Pulverimaalaus
Pulveri- eli jauhemaalaus on pintakäsittely, joka sopii metallituotteille. Prosessina se on nopea, edullinen ja ympäristöystävällinen, koska siinä ei muodostu haitallisia VOC-päästöjä. Valmis maalipinta on hyvin kulutusta ja iskuja kestävä.

Maalattavan aihion max. mitat:

  • leveys 30 cm
  • korkeus 80 cm
  • pituus 120 cm

Seripaino ja lasermerkkaus
Silkkipaino eli seripaino on painomenetelmä, jossa painatukselta vaaditaan pitkää kestoa vaativissa olosuhteissa sekä tarkkuutta. Erityisesti suurissa painomäärissä silkkipaino on yleensä edullisin ja järkevin painomenetelmä.

Silkkipaino max. työala:

  • leveys 800 mm
  • pituus 650 mm
  • korkeus 165 mm

Lasermerkkaus
Lasermerkkaus on nopea ja edullinen tapa yksilöidä ohutlevyyn sarjanumero, QR-koodi, logo, kuva tai tuotteen nimi laadukkaasti ja pysyvästi. Se sopii erityisesti teolliseen merkitsemiseen tarkkuutensa ja kestävyytensä ansiosta. Lasermerkattu jälki on käytännössä ikuinen.

Lasermerkkaus max. työala:

  • pituus 220 mm
  • leveys 220 mm
  • korkeus 260 mm

Muut pintakäsittelyt toteutamme yhdessä luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa.

TUOTANTO

Nerokas mekaniikkatehdas

Hyödynnämme koneiden- ja laitteiden uusimmat ominaisuudet palvelemaan asiakkaidemme tarpeita ja käytössänne on koko henkilökuntamme pitkä kokemus erilaisten koneistettujen ja ohutlevytuotteiden valmistuksesta

OHUTLEVYTYÖT

KONEISTUSTYÖT

PINNOITUKSET, SERIPAINO JA LASERMERKKAUS

Kokoonpano ja testaus

luotettava kumppani

Olemme huomisen haastaja, joka haluaa menestyä yhdessä asiakkaidensa kanssa jo tänään!

Haluatko luotettavan kumppanin, jolla on taitoa kuunnella, innovatiivisuutta kehittää, ymmärrystä soveltaa, ketteryyttä toteuttaa ja halua palvella asiakasta?

Pyydä maksuton esittely, niin mietitään yhdessä osillenne parhaat valmistusmenetelmät!

Form 433947943 to be rendered here.