Kuulostavatko tuotannon ja henkilöstön kehittäminen sinun jutuiltasi? Onko sinulle tärkeää tuloksen tekeminen, työn laatu ja tiimisi tukeminen?

Nerokkaan mekaniikan edelläkävijä Elekmerk etsii työnjohtajaa tuotannon esihenkilötehtäviin.

Työhösi kuuluu päivittäisen johtamisen lisäksi tuotanto- ja myyntiprosessien kehitystyö yhteistyössä tuotantopäällikön ja myynnin kanssa.

Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta esihenkilötehtävistä, teknistä koulutusta tai vankkaa kokemusta, ymmärrystä hitsaus- ja/tai koneistustyöstä sekä ahkeraa tiimipelaajan asennetta.

Tarjoamme sinulle loistavan ja siistin työympäristön, sekä hyvän työyhteisön Keuruulla. Elekmerkillä saat käyttöösi parhaat työkalut ja menetelmät, sekä pääset osaksi isompaa konsernia.

Palkka muotoillaan osaamisen ja työnkuvan mukaan. Käytössäsi ovat myös kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuuriedut sekä monet muut mainiot etumme.

Nerokkuuden takaavat käyttämämme Lean-menetelmät sekä hyvin modernit työtavat, ohjelmistot, koneet ja ympäristöt. Motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilöstömme on sitoutunut päivittäiseen kehitystyöhön. Näistä tekijöistä muodostuu päivittäin kehittyvä Elekmerk.

Elekmerk on nyt ja tulevaisuudessa edelläkävijä alallaan. Hyppää mukaan jo tänään!

Jätä hakemuksesi pikimmiten ja viimeistään 30.11.2022 osoitteeseen jukka.kotamaki@elekmerk.fi. Tutustumme tuleviin tiimiläisiimme sitä mukaan kun hakemuksia saapuu.

Lisätietoja:
Tuotantopäällikkö Iiro Kaartinen
iiro.kaartinen@elekmerk.fi
0504624127

Yksikönpäällikkö Jukka Kotamäki
jukka.kotamaki@elekmerk.fi
0405017799