Valmistettavuus

Asiantuntijuutemme valmistettavuudessa taipuu ketterästi arjen tuotteiksi ja ratkaisuiksi

Asiantuntemusta ja osaamista

Elekmerk on nerokas mekaniikkatehdas. Asiantuntijuutemme valmistettavuudessa taipuu ketterästi arjen tuotteiksi ja ratkaisuiksi.

Olemme tuotekehityksesi tukena eri vaiheissa:

    • tuotekehityksessä
    • valmistettavuudessa
    • tuotannollistamisessa

Osaamisemme on käytössäsi, kun tarvitset kumppania uuden tai jo olemassa olevan tuotteen kehittämiseen. Joskus pienikin viilaus tuotteeseen antaa ison hyödyn teollisessa valmistusprosessissa.

Ohutlevytuotteen valmistettavuudessa otamme huomioon optimoidut valmistusteknologiat ja mahdolliset haasteet tuotantoprosessissa. Useimmiten isoissa sarjoissa tai haasteellisissa tuotteissa suosittelemme joka tapauksessa protojen valmistusta ennen sarjatuotannon aloittamista.

KUMPPANUUS

Nerokas mekaniikkatehdas

Asiantuntemuksemme ja vahvan jakeluverkostomme avulla kehitämme uusia ratkaisuja tulevaisuuteen ja pyrimme jatkuvasti kehittymään.
Saat halutessasi laitekokonaisuuden yhdeltä toimittajalta. Hoidamme puolestanne materiaalien hankinnan, osien valmistuksen, kokoonpanon ja testauksen. Pakkaamme ja teemme toimituksen haluamallanne tavalla loppuasiakkaalle nopeasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

VALMISTETTAVUUS

SOPIMUSVALMISTUS

VARASTOINTI JA LOGISTIIKKA

luotettava kumppani

Olemme huomisen haastaja, joka haluaa menestyä yhdessä asiakkaidensa kanssa jo tänään!

Haluatko luotettavan kumppanin, jolla on taitoa kuunnella, innovatiivisuutta kehittää, ymmärrystä soveltaa, ketteryyttä toteuttaa ja halua palvella asiakasta?

Pyydä maksuton esittely, niin mietitään yhdessä osillenne parhaat valmistusmenetelmät!