KUMPPANUUS

Luomme kumppanina asiakkaillemme merkittävää uutta

Menestystä yhdessä
jo tänään

Kumppanuuksia on erilaisia ja me pystymme ehdottamaan sinun tarpeisiisi sopivan kumppanuustason. Keveimmillään kumppanuus tarkoittaa varastointipalvelua ja pisimmälle vietynä sopimusvalmistusta yhdessä kehittäen tuotteen koko elinkaaren ajan.

Meille Elekmerkille kumppanuus tarkoittaa aitoa kiinnostusta asiakkaan projekteihin ja olemme valmiit auttamaan valmistettavuuteen liittyvissä kysymyksissä jo varhaisessa vaiheessa. Sukellamme syvälle tarpeisiisi, jotta voimme löytää ja ymmärtää olennaisen sekä luoda kumppanina merkittävää uutta.

Olemme olemassa sinua varten!

KUMPPANUUS

Nerokas mekaniikkatehdas

Asiantuntemuksemme ja vahvan jakeluverkostomme avulla kehitämme uusia ratkaisuja tulevaisuuteen ja pyrimme jatkuvasti kehittymään.
Saat halutessasi laitekokonaisuuden yhdeltä toimittajalta. Hoidamme puolestanne materiaalien hankinnan, osien valmistuksen, kokoonpanon ja testauksen. Pakkaamme ja teemme toimituksen haluamallanne tavalla loppuasiakkaalle nopeasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

VALMISTETTAVUUS

SOPIMUSVALMISTUS

VARASTOINTI JA LOGISTIIKKA

luotettava kumppani

Olemme huomisen haastaja, joka haluaa menestyä yhdessä asiakkaidensa kanssa jo tänään!

Haluatko luotettavan kumppanin, jolla on taitoa kuunnella, innovatiivisuutta kehittää, ymmärrystä soveltaa, ketteryyttä toteuttaa ja halua palvella asiakasta?

Pyydä maksuton esittely, niin mietitään yhdessä osillenne parhaat valmistusmenetelmät!