+358 50 520 2727 sales@elekmerk.fi

Kevät toi muutoksia myyntitiimiimme, kun pitkäaikainen tiimiläisemme Marko Viikki päätti siirtyä uusiin haasteisiin HT Laserin Keuruun yksikköön. Maaliskuussa aloitimme rekrykampanjan sosiaalisessa mediassa. Meitä ilahdutti etenkin hakijoiden mukava määrä ja taso oli varsin korkea. Joukosta valikoitui positiivisella ja energisellä asenteella nuori konetekniikan insinööri Oskari Asikainen, joka aloitti tiimissämme toukokuun alussa. Kesäaika menee Oskarilla tehtäviin tutustuessa ja talon tavoille oppimisessa. Toki Oskari on jo ollut mukana muutamissa asiakaspalavereissakin. Näitä on tulossa lisää ja hän pääsee pikkuhiljaa tutuksi asiakkaidemme kanssa.

Oskarille on tehty perehdytyssuunnitelma, johon sisältyy myös eri koulutuksia. Tiiminäkin innostuimme tästä ja olemme olleet aktiivisesti mukana näissä koulutuksissa. Yhtenä erittäin hyvänä käydyistä koulutuksista mainittakoon SSAB:n meille järjestämä perehdytys ohutlevymateriaaleihin. Tässä koulutuksessa tuli paljon uutta tietoa vanhoillekin konkareille. SSAB:n kouluttajien osaaminen on kieltämättä huikeaa. Kyllä meiltä Suomesta löytyy huippuosaamista ja me Elekmerkillä voimme hyödyntää sitä omissa töissämme. Vielä ennen kesälomia lähdemme porukalla päiväksi Turkuun Aurajoelle, jossa saamme opastusta pinnoitusvaihtoehtoihin. Tulossa on vielä näiden jälkeenkin koulutusta mm. työkaluista, koska mielestämme aina voi kerrata asioita ja oppia uutta.

Kesäkuun aikana valmistuu myös perinteinen asiakastyytyväisyyskysely, jossa teillä, asiakkaina, on mahdollisuus antaa palautetta toiminnastamme. Otamme kiitollisina vastaan kaikki palautteet ja näihin tuloksiin palaamme varmasti lomien jälkeen.

Kesään liittyy luonnollisesti odotettu kesäloma. Koko Elemerk palvelee läpi kesän, mutta toki lomat pyörivät niin myynnissä kuin tuotannossakin. Elokuussa koko talo palailee taas arkeen akut hyvin ladattuina.

Hyvää kesää toivottaa Elekmerkin myyntitiimi!